Xiaomi Mi Sonic Electric fogkefe

Xiaomi Mi Sonic Electric fogkefe

Ha Hollywoodi mosolyra vágysz akkor a Xiaomi mi Sonic Electric elektromos fogkefét neked találták ki. Elegáns kompakt házával és csúszásgátlóval ellátott felületével biztosítja a biztonságos fogást. Akusztikus motorját japán és német fogtisztítási szakemberek fejlesztették ki percenként 31 000 rezgéssel gondoskodik a tökéletes tiszta fogakról.
Akkumulátora egy teljes töltéssel akár 18 napig is használható. A fogkefét a Xiaomi Mi Home App okos alkalmazással vezérelhető. Xiaomi Mi Sonic Electric Toothbrush elektromos fogkefe sokkal több lerakódást távolít el, mint a hagyományos manuális fogkefe.
A Xiaomi Mi Home App alkalmazás lehetővé teszi, hogy bluetoothon keresztül kapcsolódjon telefonunk a fogkeféhéz. Az alkalmazáson keresztül láthatjuk az akkumulátor töltöttségi állapotát vagy beállíthatod a fogmosás idejének hosszát. Könnyen kiderítheted a fogmosás történetét, és kényelmesen figyelhetsz a tisztítófej cseréjének idejére. Az utolsó funkció, amelyet bekapcsolhatsz, egy kiegészítő funkció, amely a fogmosás befejezése után aktiválódik. A fogfehérítés, a fogínymasszázs vagy a nyelvtisztítás módok közül választhatsz