Xiaomi akkumulátor csere árlista

XIAOMI AKKUMULÁTOR CSERE

Bízza hozzáértő, igazi Xiaomi rajongókra hibás vagy sérült akkumulátorát. Nálunk garantáltan nem érheti csalódás.

Miért fontos, hogy időben elvégezzük az akkumulátor cseréjét?

Leginkább azért, mert így rengeteg kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat a későbbiekben! Az akkumulátor ugyanis minden okostelefonban egy olyan központi elem, melynek meghibásodása további alkatrészek problémájához vezethet, vagyis amennyiben sokáig halogatjuk a cserét, nem kizárt, hogy sokkal súlyosabb és költségesebb következményekkel kell számolnunk, miközben akár a személyes adataink is veszélybe kerülhetnek. Az akkumulátor cseréjét azért sem szabad halogatni, mert amíg csak gyorsabban merül vagy nehezebben tölt a telefonunk, mi dönthetünk arról, hogy mikor adjuk be szervizbe, ellenkező esetben azonban nem kizárt, hogy éppen akkor hagy minket cserben, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá.

XIAOMI AKKUMULÁTOR CSERE AKCIÓK

Xiaomi Mi A1

AKKUMULÁTOR CSERE
9000HUF
7.000 HUF
  • Xiaomi Mi A1 Akkumulátor

Xiaomi Mi A2 Lite

AKKUMULÁTOR CSERE
9000HUF
7.000 HUF
  • Xiaomi Mi A2 Lite Akkumulátor

Xiaomi Redmi 4X

AKKUMULÁTOR CSERE
8000HUF
6.000 HUF
  • Xiaomi Redmi 4X Akkumulátor

Hogyan történik az akkumulátor cseréje?

Minden egyes okostelefon esetében más és más munkafolyamatok szükségesek ahhoz, hogy az akkumulátor kicserélhető legyen, így bizonyos modelleknél könnyebben hozzáférhető helyen találjuk, míg más típusoknál nem ritkán az egész készüléket darabokra kell szedni hozzá. Munkatársaink megfelelő szakmai felkészültséggel és szerszámokkal állnak neki minden egyes akkumulátor cseréjének annak érdekében, hogy ne csak az alkatrész, hanem a munkavégzés tekintetében is prémium minőséggel számolhassunk.

Hogyan történik az akkumulátor cseréje?
Milyen akkumulátorokat szerelünk be?​

Milyen akkumulátorokat szerelünk be?

Kizárólag gyári minőségű cserealkatrészekkel dolgozunk, ami főként az akkumulátorok tekintetében rendkívül fontos tényező. Ezzel nemcsak az alkatrészek maximális biztonságát tudjuk szavatolni, hanem azt is, hogy készülékünk az üzemidő terén visszakaphassa eredeti teljesítményét.

Milyen akkumulátorokat szerelünk be?​

Kizárólag gyári minőségű cserealkatrészekkel dolgozunk, ami főként az akkumulátorok tekintetében rendkívül fontos tényező. Ezzel nemcsak az alkatrészek maximális biztonságát tudjuk szavatolni, hanem azt is, hogy készülékünk az üzemidő terén visszakaphassa eredeti teljesítményét.

Milyen akkumulátorokat szerelünk be?​

Miért bízza ránk az akkumulátor cseréjét?

A gyárival megegyező minőségű és biztonságos alkatrészeken túl mellettünk szól, hogy óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így a legtöbb Xiaomi modellhez azonnal tudunk megfelelő típusú csereakkumulátort biztosítani, amit ráadásul gyors határidőkkel szerelünk, ezáltal nem kizárt, hogy egy délelőtt behozott telefont délutánra már meg is javítunk. A csere sok esetben – nyilván ez több tényezőtől függ – alig tart tovább egy-két óránál, amit a szerviz közelében fekvő Westendben bárki megvárhat egy-egy kávé, séta vagy vásárlás mellett. Ezen felül minden egyes általunk szerelt akkumulátorra garanciát adunk, így egy ideig biztosan nem kell aggódnunk a meghibásodás miatt.

Miért bízza ránk az akkumulátor cseréjét?

Miért ne végezze otthon a javítást?

Az akkumulátor minden egyes okostelefon érzékeny pontja. Elegendő egy rossz mozdulat ahhoz, hogy készülékünk végérvényesen tönkre menjen, a rajta tárolt adatok elvesszenek, miközben extrém esetekben akár még lakástüzet is okozhatunk vele. A javítási munkálatokhoz – pláne egy akkumulátor esetén – nemcsak jelentős szaktudás szükségeltetik, hanem megfelelő szerszámok és cserealkatrészek is, ellenkező esetben a cserének nagyon súlyos következményei lehetnek. Mint piacvezető Xiaomi szerviz, mind a csereakkumulátorok, mind a javítási munkálatok tekintetében a legmagasabb minőség elérésére törekszünk, így ügyfeleink nálunk garantáltan kompromisszummentes megoldásokkal, tapasztalt munkatársakkal és elérhető árakkal találkozhatnak. Keressen minket bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődését!

Hasznos tippek, hogy megőrizzük az akkumulátor élettartamát!

1.

A modern lítium-ion akkumulátorokat nem szabad lemeríteni, sőt az sem tesz túl jót nekik, ha 50 százalék alá csökken a töltöttségük, tehát érdemes emiatt minél gyakrabban töltőre tenni őket, amivel jelentősen növelhetjük élettartamukat. 

2.

Nemcsak a merítés, hanem a töltés terén sem szabad végletekben gondolkoznunk. A lítium-ion akkumulátorokat nem szerencsés 100 százalékra tölteni, inkább a 80-90 százalék optimális számukra.

3.

Töltés közben mindig vegyük ki telefonunkat a tokból. Erre azért van szükség, mert a folyamat során természetes melegedés lép fel a készüléken belül, amit egy tok még tovább fokozhat, a túlmelegedés pedig beláthatatlan következményekkel járhat, de biztosan nem lesz jó hatással az akkumulátor élettartamára.

4.

A nagy melegben és a nagy hidegben egyaránt óvjuk a készülékünket, mert egyik szélsőség sem tesz jót az akkumulátornak. A nyári kánikulában felforrósodhat, és akár teljesen tönkre mehet, míg nagy hidegben drasztikusan romolhat az energiamegtartó képessége, ami akár maradandó problémává is válhat.

5.

Csak gyári töltőt használjunk telefonunk töltésére, és ha ez meghibásodik, akkor igyekezzünk ugyanolyan kiegészítőt beszerezni hozzá. Ennek az oka nem más, minthogy minden okostelefonhoz olyan töltő jár, mely a minősítés tekintetében a legjobb. Az olcsó alternatívák túltölthetik az akkumulátort, túl gyorsan adhatnak át túl nagy feszültséget, melynek részeként jelentősen csökkenhet az élettartam, de akár más kellemetlenségekkel is találkozhatunk.

6.

Ha készülékünket valamilyen okból kifolyólag huzamosabb ideig nem használjuk, rendszeres töltéséről akkor is gondoskodjunk, hiszen a lítium-ion akkumulátorok használat nélkül is merülnek, így bizonyos időközönként tegyük őket töltőre, máskülönben előfordulhat, hogy a telefon a későbbiekben teljesen használhatatlanná válik.