Kiváló ár és erőteljes hardver: bemutatkozott a Xiaomi Mi 10T termékcsalád!

Nem maradt sokáig zászlóshajó kategóriában a Mi 10 és a Mi 10 Pro a Xiaomi kínálatában, a gyártó ugyanis a minap bemutatta a Mi 10T termékcsaládot, mely három tagjával kiváló áron kínál nagyon erőteljes hardvert, kivétel nélkül 5G-támogatással. Lássuk a pontos részleteket!

Xiaomi Mi 10T termékcsalád

Xiaomi Mi 10T Lite

A Mi 10T triumvirátus legkisebb és leggyengébb tagja a Lite névre keresztelt modell lesz, mely egy Snapdragon 750G lapkakészletre épülő eszközként Adreno 619-es GPU-val és 6GB LPDDR4X RAM-mal kiegészülve biztosítja a nagy erőt, méghozzá 128GB belső tárhely és egy 4820 mAh-s akkumulátor mellett, amihez 33W-os gyorstöltő társul tartozékként.

A Mi 10T Lite kijelzője egy 6,67 hüvelykes IPS panel lett, ami 120 Hz-es képfrissítési rátára képes és Gorilla Glass 5 védelmet élvez. A telefon a bekapcsológombon rendelkezik még egy ujjlenyomat-olvasóval, ezen felül pedig a 16 megapixeles szelfikamera mellé kapott egy 64 megapixeles hátlapi fényképezőgépet, méghozzá egy 8+2 megapixeles társszenzorral.

Ezért a modellért átszámítva mindössze 130 ezer forintot kér majd a Xiaomi!

Xiaomi Mi 10T Pro

A termékcsalád három tagja közül a Mi 10T Pro lesz a legerősebb a sorban! Erejét a Snapdragon 865-ös chipsetnek köszönheti, melyet speciális LiquidCool technológiával hűtenek, és miközben 8GB LPDDR5 RAM segíti gyors működését, az egész eszközt egy 5000 mAh-s akkumulátor látja el energiával, méghozzá szintén 33W-os gyorstöltővel kiegészülve.

A telefon 128 és 256GB-os tárhellyel is elérhető – már UFS 3.1-es adattárolót rendszeresített benne a gyártó, micro SD-s bővítés viszont nincs –, míg a kijelző itt is egy 6,67 hüvelykes IPS panel, azonban már HDR10-es támogatással, a 20:9-es képarány mellett pedig 144 Hz-es képfrissítéssel. A 20 megapixeles szelfikamera a képernyő bal felső sarkába ékelődött – egy szolid kameralyukba –, de az ujjlenyomat-olvasó még nem került a kijelző mögé, azt a bekapcsológombon találjuk meg.

Xiaomi Mi 10T termékcsalád

A kamerás teljesítmény terén a Mi 10T Pro egyenesen kimagasló teljesítményt tud felvonultatni, hála a 108 megapixeles központi szenzornak, amihez egy 13+5 megapixeles rendszer kapcsolódik – előbbi a széles látószöget, utóbbi a makróképek lehetőségét biztosítva. Az eszköz 8GB RAM-mal és 256GB ROM-mal szerelt változatához átszámítva 220 ezer forintért juthatunk majd hozzá, ami rendkívül kedvező az elhangzott paraméterek tekintetében.

Xiaomi Mi 10T

A Lite és a Pro változat között félúton találjuk a Xiaomi újdonságának alapváltozatát, a Mi 10T-t, mely gyakorlatilag kívülről teljes egészében megegyezik a Pro verzióval, de a teljesítmény tekintetében is hasonló tulajdonságokra számíthatunk tőle.

Ennek az eszköznek az alapját egy Snapdragon 865G lapka adja, miközben kérhető 6 és 8GB RAM-mal is, az adattárolás tekintetében pedig egy 128GB belső tárhely jár mellé, de a Pro verzióhoz hasonlóan itt is 5000 mAh-s lesz az akkumulátor – 33W-os gyorstöltővel –, illetve 6,67 hüvelykes IPS kijelzőn láthatjuk a tartalmakat, mely 144 Hz-es képfrissítési aránnyal büszkélkedhet.

A kamerák terén már természetesen lesz különbség, a sima Mi 10T csak egy 64 megapixeles fényképezőgépet kapott a hátlapra, amit ugyanúgy egy 13 megapixeles széles látószögű-, valamint egy 5 megapixeles makrókamera egészít ki, minden más azonban megegyezik majd a Pro modellel. Ez a konstrukció várhatóan 165 ezer forintba kerül.