A Xiaomi gondol a házikedvencekre is: itt az automatizált itató!

A modern okosotthonos rendszerekre jellemző, hogy kizárólag az ott élő emberek igényeit és kényelmét hivatottak kiszolgálni, de rengetegen élnek együtt négylábú kedvenceikkel, akiknek az ilyen automatizált ingatlanokban nem sok extra jutott mostanáig. A Xiaomi azonban most rájuk is gondolt, méghozzá egy automatizált itatóval!

Xiaomi Homerun Pet Water Despenser

Hogy soha ne maradjon szomjas az állat

Minden kisállattulajdonos retteg attól, hogy a négy fal közé zárt kedvencei esetleg nem jutnak elég folyadékhoz, amiért nekik megint túlórázniuk kell, vagy valami más okból kifolyólag nem érnek haza időben. Az ilyen esetekben lehet tökéletes társ cicáink és kutyáink számára a Xiaomi Homerun Pet Water Despenser.

A kérdéses eszköz nem kevesebb, mint 2 liter kapacitással rendelkezik, ezáltal akár több nagytestű állat kiszolgálására is tökéletesen alkalmas, noha a szabadalmaztatott vízpumpa rendszernek köszönhetően bármikor biztosított a megfelelő minőségű újratöltés lehetősége, aminek jóvoltából folyamatosan elegendő friss víz lesz az állatok előtt.

A biztonság az első

Nagyon lényeges kiemelni a Homerun Pet Water Despenser kapcsán, hogy rendkívül biztonságos formában valósítja meg elképzeléseit, ezáltal rendkívül fejlett vezeték nélküli indukciós töltéssel rendelkezik, így a nedvesség és az elektromosság közvetlenül sehol sem tudnak találkozni a terméken belül, tehát nem kell attól tartani, hogy az állatot esetleg ivás közben megrázza az áram.

Az eszközben természetesen egy beépített érzékelő is található, mely képes arra, hogy jelezze a rendszernek, mikor is kell újratöltenie a vizet, ha tehát melegebb napok vannak, vagy az állatok valamiért sokkal többet isznak, mint máskor, akkor sem kell nekik szomjazniuk, mindig lesz előttük elegendő mennyiségű folyadék, ami rendkívül lényeges és állatbarát megoldás.

Utóbbit egyébiránt a készüléken belül természetesen egy beépített lámpa is jelzi majd, ezáltal amennyiben minden rendben van, elegendő a víz, minden működik, zölden világít, ha viszont túl kevés a víz vagy valami nem megfelelő a rendszerrel, akkor piros színre vált.

Csendes és olcsó

Mint minden kisállatnak szánt okoseszköz, úgy természetesen a Xiaomi Homerun Pet Water Despenser esetében is rendkívül fontos az üzemelés során jelentkező hangerő kérdése. Köztudott, hogy az állatok mennyire érzékenyek az újdonságra, pláne az olyan eszközökre, melyek nemcsak idegenek, de hangosak is egyben. Ez a speciális itató – mely a Youpin platformhoz kapcsolódva érhető el – ráadásul igazán csendes lett, még maximális teljesítmény mellett is legfeljebb 38 dB hangerővel üzemel, ami annyira jelentéktelen, hogy a lakókat biztosan nem zavarja majd, de hozzászoktatás után még a félénkebb kisállatok is megbarátkozhatnak vele.

A hab a tortán, hogy a kérdéses okoseszközt a Xiaomi a szokásosan alacsony árszabással küldi majd a boltok polcaira, hiszen Kínában 200 jüanra árazták, ami átszámítva bőven a 10 ezer forint alatti kategóriába helyezhető.

Legújabb blogcikkek